Tweedemonitor / Kamervraag / Het bericht ‘Leerkracht geschorst na beledigen profeet’Het bericht ‘Leerkracht geschorst na beledigen profeet’

Keywords:
Zaaknummer: 2019Z03877

2019Z03877

Vragen van de leden De Graaf, Beertema en Wilders (allen PVV) aan de ministers van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media over het bericht ‘Leerkracht geschorst na beledigen profeet’. (Ingezonden 27 februari 2019)

1
Kent u het bericht ‘Leerkracht geschorst na beledigen profeet’? 1)

2
Ziet u door dit incident in dat islam onderwerping betekent en dat, als iedere keer wordt gebogen voor de eisen van de islam, dit geen incident zal blijven? Zo nee, waarom niet?

3
Deelt u de mening dat het vertellen van de waarheid over de islam nooit mag leiden tot een schorsing van een docent en dat hier de intimiderende leerlingen geschorst en desnoods van school verwijderd hadden moeten worden? Zo nee, waarom niet?

4
Bent u bereid alles in het werk te stellen om de docent direct weer veilig zijn werk te kunnen laten doen en de betrokken leerlingen gestraft te krijgen? Zo nee, waarom niet?


1) https://www.telegraaf.nl/nieuws/3206850/leerkracht-geschorst-na-beledigen-profeet


Toelichting:

Deze vragen dienen ter aanvulling op eerdere vragen terzake van het lid Bruins (ChristenUnie), ingezonden 27 februari 2019 (vraagnummer 2019Z03876).


Gerelateerd


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/tweede1q/public_html/kamerstuk.php on line 347
Er zijn geen relevante kamerstukken gevonden

© 2017-2020 Tweedemonitor

Contact: Info [at] tweedemonitor.nl