Fractie den Haan

Fractie Den Haan is een politieke fractie in de Nederlandse Tweede Kamer. De fractie is vernoemd naar Liane den Haan, die voorheen lid was van 50PLUS, maar in december 2020 uit de partij stapte en haar eigen fractie oprichtte.

Liane den Haan was voorheen directeur van ouderenbelangenorganisatie ANBO voordat ze de politiek inging. Ze heeft zich gepositioneerd als een vertegenwoordiger van de belangen van ouderen en heeft zich ingezet voor zaken zoals pensioenen, zorg, wonen en de positie van ouderen in de samenleving.

De fractie Den Haan is onafhankelijk en geen onderdeel van een politieke partij. Het is gebruikelijk dat individuele Kamerleden zonder partijaffiliatie zich verenigen in een fractie om samen te werken en hun standpunten te vertegenwoordigen.

Het precieze standpunt van de fractie Den Haan op verschillende kwesties kan variëren, aangezien ze niet verbonden zijn aan een specifieke partijlijn. Het is raadzaam om de officiële communicatie en standpunten van de fractie Den Haan te raadplegen voor de meest recente informatie over hun politieke agenda en standpunten.

Leden (1)

Zetelverloop

Het zetelverloop van deze partij is nog niet ingevuld

Giftenoverzicht

giftenoverzicht nog niet bekend

Andere Leden (0)

Geen actieve leden gevonden