Tweedemonitor / Kamervraag / Het bericht dat de minister van VWS de interne fitnessclub in het Erasmus MC openhield terwijl sportscholen gesloten zijn.Het bericht dat de minister van VWS de interne fitnessclub in het Erasmus MC openhield terwijl sportscholen gesloten zijn.

Keywords:
Zaaknummer: 2022Z00262

Vragen van de leden Agema en Maeijer (beiden PVV) aan de Minister voor Langdurige Zorg en Sport over het bericht dat de Minister van VWS de interne fitnessclub in het Erasmus MC openhield terwijl sportscholen gesloten zijn (ingezonden 11 januari 2022).

Vraag 1

Bent u bekend met het bericht: «Sportsector verbaasd: aanstaand Minister Ernst Kuipers houdt interne fitnessclub in ziekenhuis open»?1

Vraag 2

Klopt het dat de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport de fitnessruimte in het Erasmus MC open hield vanwege het belang van de gezondheid van zijn medewerkers?

Vraag 3

Bent u bereid per direct alle sportscholen weer te openen voor het belang van de gezondheid van velen?

Vraag 4

Wilt u deze vragen alstublieft beantwoorden voor het eerstvolgende coronadebat?

Toelichting:

Deze vragen dienen ter aanvulling op eerdere vragen terzake van de leden Hijink en Van Nispen (beiden SP), ingezonden 10 januari 2022 (vraagnummer 2022Z00232).


X Noot
1

AD, 7 januari 2022, «Sportsector verbaasd: aanstaand Minister Ernst Kuipers houdt interne fitnessclub in ziekenhuis open».

Indiener

Fleur Agema (PVV)

Vicky Maeijer (PVV)


Gericht

Conny Helder (VVD)


Access ( 23379 )

Publicatiedatum
11 januari 2022
Gerelateerd

© 2017-2022 Tweedemonitor

Contact: Info [at] tweedemonitor.nl