Tweedemonitor / Kamervraag / Het bericht dat er nog steeds een tekort is aan handschoenen in de verpleeghuizen.Het bericht dat er nog steeds een tekort is aan handschoenen in de verpleeghuizen.

Keywords:
Zaaknummer: 2020Z15068

Vragen van de leden Wilders en Agema (beiden PVV) aan de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het bericht dat er nog steeds een tekort is aan handschoenen in de verpleeghuizen (ingezonden 26 augustus 2020).

Vraag 1

Bent u bekend met de uitzending van het televisieprogramma Nieuwsuur van maandag 24 augustus?1

Vraag 2

Wat vindt u ervan dat de voorzitter van de beroepsvereniging van ouderengeneeskunde-specialisten Verenso aangeeft dat er nog steeds een tekort aan handschoenen is in de verpleeghuizen?

Vraag 3

Hoe kan het dat u niet weet te organiseren dat er geen tekorten zijn aan essentiële beschermingsmiddelen ter bestrijding van corona maar dat u tegelijkertijd wel allerhande coronamaatregelen afkondigt?

Vraag 4

Kunt u dan werkelijk niks?


X Noot
1

Nieuwsuur, 24 augustus 2020.


Gerelateerd

De ontwikkelingen rondom het coronavirus

De kwaliteit van mondkapjes in verpleeghuizen

De berichten dat verpleeghuizen al vroeg wilden testen maar werden geweigerd en dat ouderen het aflegden in de strijd om aandacht

Het bericht ‘Militairen zonder handschoenen in ijskoud Polen’

De situatie in de verpleeghuizen

Het bericht van de Vereniging van Ouderengeneeskundigen (Verenso) dat stelt dat het voorkomen van een nieuwe lockdown in verpleeghuizen bij een tweede coronagolf vraagt om een andere organisatie van de zorg.

Het bericht dat oud-minister Opstelten het ‘minder Marokkanen-proces heeft beïnvloed’

Het bericht ‘Specialisten: nog te vroeg voor bezoek aan verpleeghuizen’

© 2017-2020 Tweedemonitor

Contact: Info [at] tweedemonitor.nl