Tweedemonitor / Kamervraag / De noodzaak van de oeververbinding KrimpenerwaardDe noodzaak van de oeververbinding Krimpenerwaard

Keywords:
Zaaknummer: 2019Z10780

2019Z10780


Vragen van het lid Van Aalst (PVV) aan de minister van Infrastructuur en Waterstaat over de noodzaak van de oeververbinding Krimpenerwaard. (ingezonden 29 mei 2019)

1. Bent u bekend met het artikel ‘Kies voor oeververbinding Krimpenerwaard’ van 27 mei 2019, waarin wordt opgeroepen om Zuid-Hollandse gemeenten met een extra oeververbinding beter bereikbaar te maken? 1)

2. Deelt u de mening dat een extra oeververbinding zeer gewenst is om zo het drukke verkeer op de Van Brienenoordbrug te verminderen?

3. Bent u bereid om gehoor te geven aan deze wens en stappen te ondernemen die leiden tot de realisatie van deze nieuwe oeververbinding?

4. Welke middelen denkt u nog nodig te hebben voor de realisatie van deze nieuwe oeververbinding?

1) Het Kontakt, 27 mei 2019, 'Kies voor oeververbinding Krimpenerwaard' ( https://www.hetkontakt.nl/regio/krimpenerwaard/algemeen/200639/-kies-voor-oeververbinding-krimpenerwaard )


Gerelateerd

De noodzaak van de oeververbinding Krimpenerwaard

Het voornemen van de Staatssecretaris tot ondertekenen namens de Nederlandse regering van het Global Compact for Migration (“Marrakesh Immigratiepact”)

Het bericht dat oud-minister Opstelten het ‘minder Marokkanen-proces’ zou hebben beïnvloed

Antwoord op vragen van het lid Van Eijs over de uitzending van Tegenlicht omtrent Ruimtepuinruimer

De negatieve gebruikservaringen met Amfexa

Antwoord op vragen van het lid De Groot over het bericht 'Boetes voor verstoren natuur op Waddenzee worden niet meer uitgedeeld'

De arresten van het Hof van Justitie

Het besluit van Gedeputeerde Staten Flevoland om gezonde edelherten en pasgeboren jongen af te schieten en de uitplaatsing van konikpaarden naar andere gebieden

© 2017-2019 Tweedemonitor

Contact: Info [at] tweedemonitor.nl