Tweedemonitor / Kamervraag / Het bericht ‘Niemand zo vaak ziek thuis als agent in Haagse regio’Het bericht ‘Niemand zo vaak ziek thuis als agent in Haagse regio’

Keywords:
Zaaknummer: 2018Z09990

Vragen van het lid Arno Rutte (VVD) aan de Minister van Justitie en Veiligheid over het bericht «Niemand zo vaak ziek thuis als agent in Haagse regio» (ingezonden 30 mei 2018).

Vraag 1

Kent u het bericht «Niemand zo vaak ziek thuis als agent in Haagse regio»?1

Vraag 2

Hoe beoordeelt u het hoge ziekteverzuim van de politie-eenheid Den Haag?

Vraag 3

Hoe komt het dat het verzuim in de Haagse regio zoveel hoger is dan het gemiddelde verzuim bij de nationale politie?

Vraag 4

Hoeveel van de 493 agenten die ziek thuis zitten in de regio Den Haag kampen met PTSS-symptomen? Hoe verhoudt dit percentage zich tot het landelijk gemiddelde?

Vraag 5

Hoe verhoudt het ziekteverzuim in de regio Den Haag zich met het ziekteverzuim in andere grote steden als Rotterdam, Amsterdam en Utrecht?

Vraag 6

Deelt u de mening dat een verzuimreductie van 10% in de komende vijf jaar in deze regio onvoldoende ambitieus is, aangezien het verzuim in deze regio een procentpunt hoger ligt dan het landelijk gemiddelde? Zo ja, wat gaat u doen om het verzuim specifiek in deze regio aan te pakken? Zo nee, waarom niet?


Indiener

Arno Rutte (VVD)


Gericht

Ferdinand Grapperhaus (CDA)


Access ( 3554 )

Publicatiedatum
30 Mei 2018Gerelateerd


Warning: mysqli_num_rows() expects parameter 1 to be mysqli_result, bool given in /home/tweede1q/public_html/kamerstuk.php on line 320
Er zijn geen relevante kamerstukken gevonden

© 2017-2021 Tweedemonitor

Contact: Info [at] tweedemonitor.nl